Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Flinke buitenbrand sHeer Abtskerke

Toegevoegd: 06-09-2010, 10.27 uur
De brandweer zette een tankautospuit en een watercontainer in.
De brandweer zette een tankautospuit en een watercontainer in.
© Foto: René Proos
Door: Roland de Jong
'S-HEER ABTSKERKE - De brandweer is zondagavond druk bezig geweest met het blussen van een buitenbrand in 's-Heer Abtskerke.


Rond 23.50 uur was gemeld dat nabij de Noordhoekweg een stapel met pakken stro in brand stond. In de nacht van zaterdag op zondag had hier ook al brand gewoed. De brandweer van Heinkenszand rukte uit om het vuur te blussen, maar de watervoorrraad was snel op en zodoende werd de watercontainer uit Goes opgeroepen. Beide voertuigen gingen zonder spoed ter plekke.

Na een half uur was de brand onder controle. De brandweer heeft het stro gedeeltelijk uit elkaar getrokken om de zaak goed te kunnen blussen. Na ongeveer twee uur zat de klus erop.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren