Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging overval in Oost Souburg

Toegevoegd: 06-09-2010, 11.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie zoekt getuigen van een poging tot overval die gisteravond plaatsvond in Oost Souburg.


Een 56-jarige man werd op rond 21.50 uur bedreigd met een op een steekwapen gelijkend voorwerp door twee mannen die geld van hem eisten. De twee mannen kwamen uit de richting van de Paspoortstraat.

De 56-jarige man rende weg en kwam ten val ter hoogte van enkele fietsenrekken. Hij kon ontkomen aan de mannen door een horecabedrijf binnen te rennen gelegen aan het Oranjeplein. De twee mannen renden hierna het Oranjeplein op.

Er is een signalement van de daders bekend. Dader 1 was 1.80 tot 1.85 meter lang. Hij droeg een donkere vermoedelijk leren jas, had een capuchon over het hoofd en iets wits voor zijn gezicht. Deze dader sprak Nederlands met een accent. De tweede dader was 1.80 meter lang en droeg een capuchon over zijn hoofd.

Politie Zeeland zoekt getuigen van deze poging tot overval en verzoekt getuigen zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u bellen naar 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (21-9-2010 om 16:41)
Helemaal met Roeland eens! wanneer spreken we af? don/vr/zaterdag is het het vaakst raak. en Ik durf er 100euro op te zetten dat we Jaap dan zijn ongelijk kunnen tonen!
Roeland (7-9-2010 om 13:25)
Ik denk dat er in OSB een, zoals je in andere landen ook al hebt, een clubje 'locals' bij elkaar moet komen dat over straat loopt en mensen die andere normen en waarden hebben of potentiele overlast gevers even duidelijk maken hoe wij hier met elkaar omgaan. Zonder tussenkomst van gemeente/ politie.
Roeland (7-9-2010 om 13:22)
@Crisis management Dit heeft he-le-maal niks te maken met crisis. He-le-maal niks!! @Jaap Beste meneer, was uw reactie hetzelfde geweest als @Simone het over een Antilliaans accents had? Kom op man, wees niet zo naïf. U weet, net als ieder ander in OSB, dat het gedonder uit die hoek komt.
Souburger (7-9-2010 om 12:03)
Het is inderdaad zo dat ze geen camera's willen kopen en inderdaad ze houden zich koest als de politie voorbij rijd maarja dat is met zoveel dingen ze weten genoeg maar ze doen er niks aan en hoevaak zijn het niet de andere nationaliteiten? bij de super de boer voor altijd buitenlanders..
Jaap (6-9-2010 om 22:33)
@ simone, waarom zou het om een arabisch accent gaan ? nationaliteiten genoeg in nederland, maar u kiest arabisch.. is daar een reden toe buiten vooroordelen ? of loopt u gewoon met de meute mee die de arabier overal de schuld van geeft voor het gemak ?
Jeroen (6-9-2010 om 19:44)
Het wordt alleen maar erger met dit tuig,ze moeten ze terug sturen naar het land van herkomst maar eerst hun handen er afhakken. het is gewoon eerste klas uitschot.te lui om te werken.
Cookie-instellingen beheren