Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewelddadige beroving Vlissingen

Toegevoegd: 06-09-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag tussen 02.00 en 02.30 uur is een 18-jarige jongen in de Paul Krugerstraat in Vlissingen beroofd nadat hij van zijn fiets werd geslagen.


De jongen fietste omstreeks 02.00 in de Paul Krugerstraat richting de Nieuwe Vlissingseweg. Hij zag drie jongens bij het fietspad staan. Toen hij de jongens naderde, voelde hij een klap op zijn hoofd.

De jongen is buiten bewustzijn geraakt en werd alleen op straat wakker. Hij merkte toen dat de inhoud van zijn portemonnee, enkele tientallen euro's, was verdwenen. De jongen hield een hersenschudding en gebitsschade aan de beroving over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VLISS (8-9-2010 om 11:47)
Souburg.. ik kom half uit nederland.. maar ik neem het op voor de buitenlanders omdat ze dat kunne gebruiken want er word heel slecht over ze gepraat. en dat vind ik niet eerlijk voor de andere buitenlanders. 1 mens doet iets en de andere krijge allemaal de schuld,camera id goed idee.
Souburger (7-9-2010 om 12:06)
Ey vliss zo te horen kom je niet uit nederland maar neem je het wel elke keer op voor de buitenlandse nationaliteiten. klopt zijn niet allemaal slcht maar het gebeurd elke keer in vlissingen na dat ze de stad uit komen en dat zijn vaak geen nederlanders die daar lopen en dat doen.camera's misscien?
Je hulp (7-9-2010 om 10:36)
Meestal kent ook iederèen iedereen. Als ze nou is bekend werden gemaakt.... Lache als jullie grappemakers dit op 1 dag ooit is bij mij wille proberen. Ik wacht hierop. Kijken wie er dan met gebitschade wegloopt want als je me fiets zo graag wil hebben laat ik je hem opeten.
Michiel de Muytert (7-9-2010 om 03:58)
Het raakt tijd dat de stad wordt voorzien van politie cameras zoals in de grote steden, dit soort tuig heeft aan mij de verkeerde want help ze rustig naar een andere wereld!
Marc (6-9-2010 om 22:23)
Ik denk dat de jongen licht op zijn fiets had anders had de politie wel in de buurt geweest,het is te gek voor woorden hier. Het word tijd dat de echte Vlissingers opstaan en op gaan komen voor hun ouders en kinderen,iemand moet het toch doen ? STERKTE voor de jongen voor hem is het OOK al te laat
TB (6-9-2010 om 22:20)
Er blijft niet veel anders meer over dan de wapenwet aan je laars te lappen en zelf af te rekenen met dit soort tuig. De brave burger uit hangen en netjes aangifte doen bij de politie gaat niet helpen.Het is niet de leukste oplossing maar wel erg effectief.Vlissingen is toe aan wat weerstand !
Cookie-instellingen beheren