Politie op zoek naar daders gewelddadige beroving

Toegevoegd: 29-03-2005, 12.53 uur

Door: Roland de Jong & Politie Zeeland
KOEWACHT - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar de diefstal van geld uit een woning waarbij behoorlijk wat geweld is gebruikt.

De 27-jarige bewoner van een woning aan de Tragel in Koewacht hoorde omstreeks 23.30 uur zondagavond dat er iemand aan de deur was. Hij is hierop de deur open gaan doen en zag buiten twee mannen staan. Die dwongen hem de woning weer in te gaan en bedreigden de bewoner met een wapen. De man werd gedwongen om geld af te geven aan beide mannen.

Toen de mannen enkele tientallen euro’s van de bewoner gekregen hadden werd de bewoner vastgebonden en gingen de overvallers de rest van de woning doorzoeken. Toen het slachtoffer in de gaten kreeg dat de overvallers weg waren is hij naar zijn buurman gelopen en de buurman heeft hem bevrijd.

Het signalement dat het slachtoffer kon geven van de overvallers is: Man 1:was ongeveer 1.70 meter lang en gekleed in blauwe kleding. Hij droeg een bivakmuts. Man 2: Was ongeveer tussen de 20 en 25 jaar oud en droeg “deftige” (nette) kleding.

Mensen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750