Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt behoorlijk te hard op N61

Toegevoegd: 07-09-2010, 12.43 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Maandagavond rond 21.00 uur hebben agenten van de Zeeuwse politie het rijbewijs ingevorderd van een 33-jarige man uit de gemeente Sluis.


De man reed over de Willemsweg (N61) in IJzendijke met een snelheid van 138 kilometer per uur. Helaas voor hem stonden daar de agenten te controleren. Ter plekke geldt een limiet van 80 kilometer per uur.

Zijn rijbewijs wordt opgestuurd naar de officier van justitie. Die bepaalt of ( en zo ja, wanneer) de man zijn rijbewijs terugkrijgt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-10-2010 om 19:26)
@ harry: je rijd op een fiets zeker als je zulke onzin uitkraamt...
Zoja (7-9-2010 om 16:25)
Hoezo, of hij hem terug krijgt ? is er ooit wel eens iemand permanent zijn rijbewijs ontnomen dan ? een uitzondering hoogstens.. nee, deze persoon rijd binnen no time gewoon weer rond hoor.
Adri (7-9-2010 om 13:33)
Ze noemen het zelf de dodenweg en dan snap ik niet dat je als "lokaal" zulke dingen gaat doen. Het valt mij wel op dat het vaak de ter plaatse bekenden zijn die er een vervelende en opdringerige rijstijl op nahouden.
Harry (7-9-2010 om 13:07)
De schatkist had toch geld nodig? Daarom gaan de verkeersboetes toch omhoog? We moeten dus blij zijn dat deze persoon te hard heeft gereden want er kwam te weinig geld binnen m.b.t. bekeuringen. Dus dames en heren agenten schrijven maar en lever uw bijdrage aan het overheidstekort.
Cookie-instellingen beheren