Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Wietkwekerij ontdekt bij brand

Toegevoegd: 07-09-2010, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
COLIJNSPLAAT - Bij een brand in een schuur in Colijnsplaat is vanmiddag een hennepkwekerij ontdekt. Dat meldt de politie.


De brand in de schuur aan de West-Kerkstraat brak rond 16.15 uur uit. Het brandweerkorps Noord-Beveland en een ladderwagen uit Goes werden opgeroepen om het vuur te blussen.

Op de zolder van de schuur trof de politie een wietplantage aan. De bewoner, een 31-jarige man, werd daarop aangehouden. Over de schade is niets bekend. Niemand raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (8-9-2010 om 13:06)
Jammer het is goed voor de economie en uit gebannen word het nooit schepen vol komen overal van daan. En bier en drank hoeveel gaan daar aan kapot en ?
Kees (8-9-2010 om 09:39)
Die persoon moeten ze voor alle kosten op laten draaien inclusief de uitrijkosten van de brandweer
Cookie-instellingen beheren