Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Arrestaties in zaak vijftien inbraken

Toegevoegd: 08-09-2010, 17.31 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie Zeeland heeft naar aanleiding van een onderzoek naar vijftien inbraken in sportkantines en verenigingsgebouwen in Zierikzee zeven verdachten aangehouden.


De zeven verdachten zijn in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar. Zes verdachten zijn afkomstig uit Zierikzee en één uit Brouweshaven. De inbraken werden tussen 2008 en 2010 gepleegd. Hierbij werd voornamelijk eten en drinken weggenomen.

De verdachten zijn op verschillende data tussen 5 augustus en 6 september aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ine (9-9-2010 om 12:45)
We geven altijd de "toeristen" uit het buitenland de schuld maar je ziet dat mensen , hier van het eiland, het ook doen. Het is ook niet de eerste keer dat plaatselijke jongeren op stroop tocht gaan of dingen vernielen. Hoe kan dat ouders?
P (8-9-2010 om 18:15)
Hebben ze ook niet toevallig een paar keer in gebroken op strandpaviljoens dat ging ook om eten en drinken bij mijn
Cookie-instellingen beheren