Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Politie zoekt doorrijder Yerseke

Toegevoegd: 08-09-2010, 17.33 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Zondag werd op de Burenpolderweg in Yerseke een 32-jarige motorrijder uit Wemeldinge aangereden na een voorrangsfout. De veroorzaker reed door. De politie is naar hem/haar op zoek.


De motorrijder kwam uit de Ten Houtenstraat en wilde linksaf de Burenpolderweg oprijden. Van links kwam een auto die de motorrijder, die van rechts kwam, geen voorrang verleende. De auto probeerde de motor nog te ontwijken en reed daarbij de dijk op. Een aanrijding kon echter niet meer voorkomen worden.

De motorrijder kwam hierdoor ten val en kwam ook op de dijk terecht. De auto reed er vervolgens vandoor in de richting van de kruising met de Groeninx van Zoelenstraat. De motorrijder raakte lichtgewond en kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden verpleegd.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto die dit ongeluk veroorzaakte. De man of vrouw reed in een kleine blauwe auto waarvan het kenteken begon met XF. De auto raakte beschadigd aan de rechterzijde, onder meer aan de koplamp, grille en ruit.

De bestuurder, of mensen die de auto in deze beschrijving herkennen, kunnen contact opnemen met de politie. Dat kan door naar een nabijgelegen politiebureau te gaan of te bellen naar nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (9-9-2010 om 04:48)
Doorrijden is inderdaad een misdrijf maar aan de andere kant je heb 12 uur om je te melden bij een politiebureau doe je dat binnen die uren is het geloof ik weer geen misdrijf
Doorrijders doodrijders (9-9-2010 om 01:09)
Doorrijden na een aanrijding is een misdrijf, opsporen deze crimineel, opsluiten en rijbewijs en voertuigen in beslag nemen. zelf het herbergen van dergelijke voortvluchtige criminelen is strafbaar. het zal er wel weer 1 wezen zonder rijbewijs of een alcohol verslaafde.
Cookie-instellingen beheren