Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger door het lint na botsing

Toegevoegd: 10-09-2010, 11.52 uur
Door: Roland de Jong
HOOGERHEIDE: De politie heeft woensdagmiddag een 44-jarige man uit Middelburg aangehouden wegens mishandeling. Dat meldt de politie Midden- en West-Brabant.


De Middelburger sloeg rond 14.30 uur een 46-jarige automobilist uit Noordgouwe, omdat die hem zou hebben afgesneden bij een inhaalmanoeuvre op de A4. Beide auto's raakten elkaar licht, waarna de bestuurders op de vluchtstrook stopten om kennelijk de schade te regelen.

De man uit Middelburg liep naar de tegenpartij en sloeg hem volgens het slachtoffer enkele malen door het geopende raam. De verdachte is meegenomen naar het bureau. Hij betuigde daar spijt van zijn actie en betaalde daar een schikking van 350 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (12-9-2010 om 12:37)
Krek@ "Wees blij dat hij spijt had....." Als je bent opgepakt en je weet dat je een boete gaat krijgen dan betuigd iedereen toch zijn spijt. De kans dat het bedrag dan nog omlaag gaat is groter. Dat zegt echter niets over het feit of hij ECHT spijt heeft.
De zeeuwse showwagen (12-9-2010 om 12:29)
Gelijk slaan is idd stom maar ja gebeurd is gebeurd @Natas jij hebt ergens niet goed opgelet als je schade rijdt op de snelweg moet je doorrijden naar een parkeerplaats, waarschijnlijk bedoelde Vlissinger dat ook. dus volgens mij ben jij degene die nog VEEL moet leren
Krek (10-9-2010 om 21:44)
Jullie weten het allemaal wel goed zeg! Keurig, wat een nette burgers. Wees blij dat hij spijt had en dat de ander niet gewond is.
Natas (10-9-2010 om 18:45)
Ha ha spijt,blijf hoffelijk en kalm,daar was die te laat mee. en vlissinger moet men dan midden op de weg blijven staan wat is gevaarlijker? op de weg staan of op de vluchtstrook staan en dan zelf achter de vangrail staan, dat lijkt mij wel slimmer. jem oet nog veel leren.
Janse (10-9-2010 om 13:52)
Duur klapje volgen keer tot 10 tellen het helpt veel geluk dan maar
Vlissinger (10-9-2010 om 13:09)
Zeer kinderachtig.. Maar wat 10 keer lomper is. Is stoppen op de vluchtstrook voor blikschade.. Dan ben je echt niet slim bezig
Cookie-instellingen beheren