Meisje gewond bij ongeval in Goes: Politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 30-03-2005, 00.38 uur

Door: Politie Zeeland

GOES - Vanmorgen rond 11.12 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Oranjeweg in Goes, waarbij een 16-jarige meisje gewond is geraakt.

Het meisje fietste over de Oranjeweg en kreeg op het kruispunt met de Patijnweg een seintje van een automobilist dat zij door mocht fietsen. Dit deed zij ook en op het moment dat zij de kruising overstak reed de automobilist toch door.

Het gevolg was een aanrijding waardoor het meisje met haar hoofd op het wegdek viel. Toen het meisje overeind kwam zag zij dat de automobilist verdwenen was zonder dat hij de gelegenheid had geboden zijn identiteit te achterhalen. Getuigen van het ongeval worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Het meisje zou zich onder behandeling van een dokter stellen. Zij klaagde over pijn in haar hoofd en misselijkheid.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750