Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Gewonde bij scooterongeluk Middelburg

Toegevoegd: 10-09-2010, 16.39 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Justin Masius
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op het Jaagpad langs het Kanaal door Walcheren is vanmiddag iemand gewond geraakt.


Volgens de politie kwam rond 15.15 uur iemand met zijn scooter ten val tussen Middelburg en Oost-Souburg. De ambulancedienst kwam ter plekke, heeft het slachtoffer op de wervelplank gelegd en overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (11-9-2010 om 23:53)
Van wie is die scooter eigenlijk? En die flauwekul van dat mag niet met een scooter daar rijden. Moet je eens zien waar al die fietsers af en toe rijden.... Sterkte voor diegene waar het hier om gaat!!
Cynthia (11-9-2010 om 12:12)
Eigen schuld dikke bult, moet je maar niet met je brommer of scooter over het jaagpad rijden. Als fietser is het zeer irritant als ze zich er tussen proberen te wringen of keihard langs je rijden. Politie mag er van mij veel en veel vaker controleren en hoge boetes uitschrijven!
Ganjaboy (11-9-2010 om 10:03)
Pfffffffff jullie met daar mag je nie rijden leef eerder met de persoon mee dan dat jullie heele tijd zeiken van ow daar mag tie geneens rijden omg net of jullie altijd aan de regels houde als die op de weg reed was et miss ook gebeurd maar dan onder een auto sterkte met persoon
Karel (11-9-2010 om 08:24)
Wat heeft een evt. opgevoerde brommer met dit verhaal te maken. Het is een vrijwel kaarsrechte weg! en dan nog de bocht die er in zit is makkelijk te doen met 100+ op een opgevoerde scooter.
Kjell (11-9-2010 om 03:58)
Ik heb maar 1 vraagje ; wat heeft het vallen van de scooterrijder te maken met of er nu wel of niet scooters op dat jaagpad mogen ?
Jack (10-9-2010 om 20:53)
Volgens mij mogen er ook helemaal geen scooters met geel kenteken daar op het jaagpad komen.
Cookie-instellingen beheren