Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gewonde bij scooterongeluk Middelburg

Toegevoegd: 10-09-2010, 16.39 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Justin Masius
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op het Jaagpad langs het Kanaal door Walcheren is vanmiddag iemand gewond geraakt.


Volgens de politie kwam rond 15.15 uur iemand met zijn scooter ten val tussen Middelburg en Oost-Souburg. De ambulancedienst kwam ter plekke, heeft het slachtoffer op de wervelplank gelegd en overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (13-9-2010 om 00:25)
@Kaasje: volledig mee eens. Fietsers kunnen zich alles permitteren want de automobilist krijgt toch overal de schuld van ook al is er sprake van fouten gemaakt door fietsers. Iedereen moet zich aan de regels houden behalve fietsers die worden toch altijd in het gelijk gesteld!!
Condor (12-9-2010 om 21:45)
@Adri, weet dat ik geen scooter rijd, maar auto en fiets. Ik weet uit ervaring dat fietsers en scooterrijders qua mentaliteit niet voor elkander onderdoen. En weet je wat ik nu echt niet snap? Dat het blijkbaar belangrijker is dat bepaalde zaken niet mogen dan wat er met die gewonde is. Sterkte!!
Adri (12-9-2010 om 19:06)
@ Condor: Het is geen flauwekul, want je mag daar niet met een scooter rijden. Net als op het Koopmansvoetpad, waar ook nog steeds scooters als rasechte vol-idioten scheuren. Het feit dat een ander fouten maakt, is geen vrijbrief voor een ander om de regels maar aan zijn laars te lappen.
Kaasje (12-9-2010 om 15:51)
Nee die fieters das lekker volk die stuiven ook overal doorheen of de wereld voor zichzelf is voral die gene in van die strakke pakies
Karel (12-9-2010 om 11:47)
Als ik in het kanaal wil vissen ga ik ook met de scoot over het jaagpad. Leef nou maar mee met de bestuurder.
Hanneke (12-9-2010 om 00:11)
Als ik het goed heb mogen er ook scootmobielen op een fietspad rijden, als het pad smal is wordt dat toch gevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren