Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Man tot twee keer toe opgepakt

Toegevoegd: 12-09-2010, 21.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige Goesenaar tot twee keer toe aangehouden.


De Goesenaar werd eerder die avond al aangehouden voor openbare dronkenschap. Hij werd vervolgens met een boete weer vrijgelaten. De man zocht de confrontatie later op de avond echter nogmaals op. Hij liep voor de surveillancewagen van de politie en riep beledigende teksten naar de agenten.

De man weigerde tevens te voldoen aan de verzoeken van de agenten om weg te gaan. Uiteindelijk besloten de agenten over te gaan op aanhouding. Hierbij verzette de man zich zo hevig, dat pepperspray gebruikt moest worden.

De man is overgebracht naar het bureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mr S (15-9-2010 om 19:36)
Volgens mij is bijna iedereen op zaterdagavond in Goes dronken? de tweede keer zijn er inderdaad beledigende woorden gevallen, maar dat was omdat er een politie busje 10 seconde op de voet van een van de vrienden van deze jongeman stond waarna er 4 man op hem gesprongen en dan nog ppspray gebruiken
Respect (12-9-2010 om 22:51)
Zelfs bij de 2e keer en met beledigende teksten naar de dienders en dan lief vragen of hij weg gaat ? geen wonder dat er geen respect meer is voor de politie. ze hadden hem gelijk moeten pakken zonder pardon ! geen wonder dat velen een loopje met de politie denken te kunnen nemen.
Natas (12-9-2010 om 21:47)
Vast blijven houden,dat is de enige manier om het te leren.
F.H (12-9-2010 om 21:39)
Goed bezig die gast ! Mooi hoor !
Cookie-instellingen beheren