Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Pool drinkt vijf keer te veel alcohol

Toegevoegd: 12-09-2010, 22.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 33-jarige automobilist uit Polen is zondagavond rond 19.00 uur aangehouden nadat hij dronken achter het stuur zat.


De politie kreeg een melding binnen van een automobilist die recht op zijn tegenliggers afreed in de Savornin Lohmanlaan in Vlissingen. Agenten troffen de man aan op de Zeilmarkt in Vlissingen. Hij weigerde medewerking aan de blaastest te verlenen, waarop de man werd aangehouden.

Eenmaal op het bureau werd alsnog een ademanalyse gedaan. Het bleek dat de man vijf keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (14-9-2010 om 16:35)
Rijden en drinken kan gewoon niet! Door NIEMAND nederlander of Pool maakt niet uit.Laat je rijden, ga lopen of blijf thuis!!!! ALS dit een arbeider is, en heeft een goede baas wordt hij direct terug gestuurd!
Mar (14-9-2010 om 09:28)
Verplichte taakstraf in een psychiatrisch verpleeghuis voor Korsakovpatienten, kan hij zien ho zijn toekomstbeeld eruit ziet....
Arie (14-9-2010 om 00:04)
Eens met onderstaande reacties, misschien kan er ook een verkoopverbod komen voor alcohol aan polen? De Belgen worden ook flink aangepakt voor wietbezit namelijk, alcohol is alleen iets gevaarlijker..
L (13-9-2010 om 19:13)
Hoe is het mogelijk. Het is dat ze deze man tijdig hebben kunnen aanhouden. Voor hetzelfde geld had hij iemand aangereden! Politie, DOE ER WAT AAN!
Souburger (13-9-2010 om 13:58)
LEVE DE EU. je kunt deze mensen wel terug sturen maar met de open grenzen zijn ze er sneller weer dan ze eruit gezet zijn....
Sander (13-9-2010 om 12:25)
Topje van de ijsberg dit... Elk weekend rijden er belachelijk veel met drank op.
Cookie-instellingen beheren