Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dodelijk ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 12-09-2010, 22.14 uur
De auto belandde door het ongeluk in de bosjes.
De auto belandde door het ongeluk in de bosjes.
© Foto: Lourens Riemens
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Een 66-jarige vrouw uit de gemeente Tholen is zondag overleden na een aanrijding op de Gorishoeksedijk in Sint Maartensdijk.


De vrouw fietste rond 15.00 uur op de weg toen ze frontaal werd geraakt door de auto, bestuurd door een 24-jarige man uit de gemeente Tholen. De man bleek 1,8 keer teveel te hebben gedronken.

In eerste instantie leken de verwondingen van de vrouw ernstig, maar niet levensbedreigend. Later is zij in het ziekenhuis toch aan haar verwondingen overleden, zo heeft de politie vanavond laten weten.

De 24-jarige man is aangehouden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alexandra (12-9-2011 om 18:31)
Vandaag precies 1 jaar geleden... Nog steeds veel verdriet en ongeloof, dat dit heeft kunnen gebeuren. LIeve Ma, Je had nog zoveel plannen en wilde nog zoveel doen... Dat is jou allemaal ontnomen, het is nu voor altijd "toen"... We missen jou ontzettend!! Jan en Alexandra
Pikkiknie (14-9-2010 om 17:05)
Veel landen hebben een 0 alcoholtolerantie. Het wordt tijd dat ze hier dit ook invoeren. In Amerika/Canada/Hongarije is de regel, 1 overtreding is voorgoed je rijbewijs kwijt. Mijn familie in deze landen is verbaasd over het beleid hier. Ongelooflijk soft!
Mar (14-9-2010 om 09:24)
Laat hem maar eens rondkijken in een psychiatrisch verpleegtehuis afd. Korsakov, daar schrikt hij wel van. Kan hij zien wat alcohol met je kan doen.....
G (14-9-2010 om 08:17)
Ik ben het er mee eens dat zelfs 1 biertje teveel is want zelfs 1 biertje kan verkeerd vallen, zie het om me heen ook mensen kennen hun verantwoordelijkheid blijkbaar niet en vergeten dat je het leven van een ander compleet verwoest, geen druppel achter t stuur anders direct t rijbewijs innemen!!!!
Kirsten (14-9-2010 om 07:39)
Tja, en de bestuurder zelf zal bijna niks hebben zeker? of last van zijn nek. die mankeren zelf meestal niks als ze iemand dood rijden. gewoon opsluiten en niet meer vrij laten komen..., al heb je maar één glas op. ze moeten alcohol in het verkeer gewoon verbieden.. nabestaanden veel sterkte.
Cvan rhenen (13-9-2010 om 20:05)
Het zal maar familie van je zijn die op deze manier van je weg genomen word. Dit is met geen pen te beschrijven. Ze moeten deze jongeman alle recht om ooit nog een voertuig te besturen voor de rest van zijn leven ontnemen.Ik wens de nabestaande alle sterkte toe
Cookie-instellingen beheren