Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Uitslaande brand in schuur 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 13-09-2010, 05.21 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - In de nacht van zondag op maandag heeft opnieuw brand gewoed in een loods aan de Molendijk in 's-Heerenhoek.
 
Het ging om dezelfde locatie als waar zondagmiddag ook al brand woedde in een grote stapel met houtpulp. De nieuwe brand brak vannacht rond 03.15 uur uit. Dit keer werd de brand gemeld als zijnde een uitslaande brand. De brandweer zette direct twee bluswagens in. Later werden ook nog een ladderwagen en een watercontainer ter plekke gestuurd.
 
Bij de brand raakte rond 03.40 uur een brandweerman lichtgewond. Er kwam een ambulance ter plekke die de brandweerman voor controle naar het ziekenhuis heeft gebracht. De brandweer heeft ter plaatse metingen verricht omdat er in het dak van de loods asbest zou zitten. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk asbest is vrijgekomen. De bluswerkzaamheden zullen nog behoorlijk wat tijd vergen.


Het is zeker de derde keer dat er brand woedt op het terrein. Op hetzelfde erf woedde half november 2008 immers ook al een keer brand. Toen ging het om een grote brand als gevolg van broei. Deze brand was pas na twee uur onder controle.

Zie ook:
- Brandje in schuur 's-Heerenhoek (12-09-2010)
- Grote brand in loods 's-Heerenhoek (11-11-2008)


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (13-9-2010 om 21:11)
Betere preventie noodzakenlijk lijkt mij. Beterschap aan de brandweerman! Groeten Tim
Jan (13-9-2010 om 07:48)
Misschien de volgende keer maar eens volledig uit laten branden en geen uitkering van de verzekering. Misschien dat de eigenaar dan wat actiever wordt met het nemen van maatregelen en vallen er gene gewonden.