Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man (56) uit Goes vermist

Toegevoegd: 13-09-2010, 14.52 uur
Hans Boonman (56) uit Goes wordt sinds zondag vermist.
Hans Boonman (56) uit Goes wordt sinds zondag vermist.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
GOES - Een 56-jarige man uit Goes wordt sinds zondag 11.00 uur vermist. De politie is een zoekactie gestart.


Hans Boonman vertrok zondag omstreeks 11.00 uur op de fiets van zijn huis in Goes en is daarna niet meer gezien. Het signalement van Hans is als volgt: De man is blank, heeft een mager, tenger postuur en een ingevallen/mager gezicht. De man is 1.80 tot 1.85 meter lang. Hij heeft kort, zwart haar met inhammen.

Boonman heeft bruine ogen, is brildragend en heeft een tatoeage op zijn linkerarm. De man is doof en heeft een gehoorapparaat links. Verder heeft hij een onverzorgd uiterlijk, hij loopt een beetje mank en is verward. De man heeft Korsakov. Toen de man voor het laatst werd gezien droeg hij een blauwe spijkerjas, een zwarte broek en een geruit overhemd.

De politie vraagt mensen die de man hebben gezien of meer informatie hebben, contact op te nemen op nummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam de maillie (20-9-2010 om 16:11)
Hallo. wij willen de fam,vrienden,kennissen,buren heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.vind het heel erg.
Cees Baegen (20-9-2010 om 09:31)
Beste mensen, Namens de familie heel veel dank voor jullie reacties/medeleven. Het was een heftige week, maar de onzekerheid is nu weg. Liever hadden we Hans levend terug gevonden, maar het gemis van Trudie overheerste Hans zijn leven. Hans ondanks het grote verdriet ben je nu waar je wilde zijn. Neef Cees Baegen
CRB (20-9-2010 om 08:11)
Getver.....ik ken Hans uit het verleden en las gisteren pas van vermissing EN dattie gevonden is. Vreselijk.....HEEL erg......ik heb er een knoop van in mijn maag! Sterkte aan alle mensen die van hem houden!
WHV (19-9-2010 om 17:01)
Famillie, gecondoleerd. Heel erg triest om iemand op deze manier te verliezen. Sterkte!
Peter (19-9-2010 om 15:16)
De reactie van Heinie getuigt van zeer laag niveau. Zelf wel een mening neerzetten en daarna aangeven dat iedereen maar eigen mening voor zich kan houden. Op het belachelijke af.
Bianca (19-9-2010 om 12:13)
Heel veel sterkte gewenst met het feit dat ze Hans hebben gevonden.En mensen die een oordeel hebben over een ander denk eerst eens na in wat voor situatie deze familie zich bevind.
Cookie-instellingen beheren