Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 203 km

Politie organiseert fietsenkijkdag Hulst

Toegevoegd: 13-09-2010, 23.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Op woensdag 22 september organiseert bureau Hulst een fietsenkijkdag.


Mensen die hun fiets kwijt zijn en aangifte hebben gedaan van diefstal, kunnen op deze dag komen kijken of hun fiets tussen de aangetroffen fietsen staat.

Bezoekers kunnen terecht tussen 09.30 en 12.00 uur en van 13.00 tot 20.00 uur op het bureau aan de Maelstedeweg 50 in Hulst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (16-9-2010 om 15:41)
Wij hebben al 2 keer een fiets bij het asielzoekerscerter terrug gehaaldNiet zomaar EEN fiets ... NEE MIJN fiets.Agenten doen er niets tegen als ik zeg dat het daar stikt van de gestolen fietsen.,,veel aan kapot gemaakt anders kunnen we al direct zien dat het hen fiets niet is
@fietser (15-9-2010 om 09:01)
Mijn fiets is jaren terug ook gejat. Ik heb toen aangifte gedaan. Ze zouden het in de gaten houden. Na een enkele week las ik in de krant dat het fietsenkijkdag was, ik er naar toe. De eerste die me toelachte was mijn eigen kanariegele fiets.Je kan net zo goed geen aangifte doen helpt toch niks.
Adri (15-9-2010 om 08:08)
Wij hebben zelf een "geleende" fiets op deze manier teruggevonden, ondanks aangifte. Op die avond viel mij op dat er meer grijze damesfietsen zijn. ;-) Eerlijk gezegd vind ik het prima dat ze voor een oude(re) fiets niet veel moeite doen.
Fietser (14-9-2010 om 19:30)
Snap niet dat er steeds van die kijkdagen moeten worden georganiseerd. Als je je fiets kwijt bent en je hebt aangifte gedaan, dan weet men toch te achterhalen van wie die fiets is. Als jet zo is kan iedereen wel zeggen dat het de zijne is of hij gaat toch met de opkoper mee.
N (14-9-2010 om 14:06)
Ja de politie heeft bij elke fietsenboer of bekende beunhaas een agent staan om dit te controleren... Wat denk je zelf... dit valt toch niet te controleren... Het is denk ik toeval dat er soms een gestolen fiets onder iemand word aangetroffen...
Ja-Ja (14-9-2010 om 09:27)
Heel veel fietsen komen bij Beunhazen terecht in andere streken en worden voor weinig verkocht. Vaak gestolen fietsen. Kijk de politie daar eigelijk wel naar of laten ze die "Handel"gewoon oogluikend toe?
Cookie-instellingen beheren