Vrachtwagen gekanteld bij Kapelle: chauffeur gewond

Toegevoegd: 30-03-2005, 23.58 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KAPELLE- In Kapelle is woensdagavond een vrachtwagen gekanteld.

De chauffeur raakte bij het ongeval lichtgewond. Rond tien over negen 's avonds reed een achtenveertig-jarige vrachtwagenchauffeur met zijn truck over de A58. Vervolgens nam hij de afrit 's-Gravenpolder. Door nog onbekende oorzaak reed de man de berm in. De chauffeur kon niet voorkomen dat de gehele combinatie vervolgens in een sloot terrecht kwam.

Voor de medische hulpverlening werden uit voorzorg de ambulances 7302 en 7303 gealarmeerd. In eerste instantie ging men immers uit van een ongeval met beknelling. De chauffeur raakte volgens onze gegevens lichtgewond, maar werd wel ter controle overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.

De brandweer van Kruiningen is ter plaatse geweest met de tankautospuit 4747 en de 4711. De Officier Van Dienst 4795 had ter plaatse de leiding over de inzet van de diverse brandweerlieden. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen is met het truckbergingsvoertuig ter plaatse gegaan om de vrachtwagen te bergen. Hoe groot de schade aan de truck precies is, is nog niet bekend.

De politie zette overigens de gehele afslag af voor het verkeer. Het verkeer op de A58 werd niet gestremt. De bergingswerkzaamheden namen enkele uren in beslag.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750