Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist botst tegen bloembak

Toegevoegd: 17-09-2010, 15.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Boulevard Bankert is vrijdag rond 02.30 uur een 44-jarige automobilist uit België tegen een grote bloembak gereden.

Tijdens een flinke regenbui wilde hij zijn ruitenwissers een standje hoger zetten. Hierdoor werd hij even afgeleid en week iets teveel uit naar rechts. De auto raakte eerst een betonnen paaltje en botste vervolgens tegen de bloembak.


De 44-jarige Belg kwam met de schrik vrij. De auto liep flinke schade op waaronder twee lekke banden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do you know ? (19-9-2010 om 19:02)
Hebben ze toch wel die bestuurder laten blazen en een drugtest afgenomen ? het klinkt mij meer als een smoes.
Mar (19-9-2010 om 10:02)
@nachtzuster:Gezien het tijdstip lopen er geen kinderen op straat, dus om nou gelijk schande te roepen...zelf nooit iets gehad zeker? Ik denk niet dat die man dit voor z'n lol deed, U wel? Die Pool die met 150 km dronken door de stad scheurt; dat is pas schande, en Uw vermanende vingertje waard!
Ikke (18-9-2010 om 18:17)
Ruitenwissers verzet je toch zonder bij na te denken, dat is toch een handeling die vanzelf gaat? Maar ja, we hebben het hier natuurlijk wel over een zuiderbuur, daar gaat niks vanzelf qua autorijden.....
Marina (18-9-2010 om 17:12)
Wist niet hoe zijn ruitewisser sneller moest zeker, daar word je toch niet dusdanig door afgeleid dat je tegen een bloembak rijdt. Dat had ie zonder deze uit te voeren ook al gehad. Eerst maar eens leren om deze en andere (lichten e.d) handelingen onder de knie te krijgen voor ie gaat rijden.
Wouter (18-9-2010 om 11:51)
Maar het regende helemaal niet op dat moment op de boulevard.
Linda (18-9-2010 om 09:18)
@ cynthia: Wat denk je dat er gebeurt als meneer niet zn ruitenwissers had gebruikt? Miss heb je ruitenwissers nodig als het regent??
Cookie-instellingen beheren