Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw raakt van de weg

Toegevoegd: 18-09-2010, 16.33 uur
De auto is na het ongeval weggesleept door een bergingsbedrijf De auto is na het ongeval weggesleept door een bergingsbedrijf
De auto is na het ongeval weggesleept door een bergingsbedrijf
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - In de Julianastraat in Zierikzee vond zaterdag omstreeks 14.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.

Een 67-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed, onder invloed van alcohol, eerst ter hoogte van de Trambaan tegen een verkeersbord en vervolgens over enkele betonnen bermblokken.


Daarna raakte zij met haar auto van de weg en belandde in de sloot waarin zij nog enkele tientallen meters doorreed en daarna pas tot stilstand kwam. De vrouw bleef ongedeerd.

Aan het bureau is gepoogd een ademanalyse bij haar af te nemen, deze ademtest mislukte. Hierop is bloed afgenomen. Het rijbewijs werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mirjam (20-9-2010 om 22:47)
Nooit meer achter het stuur laten. einde rijbewijs.
Vincent (20-9-2010 om 08:21)
Deze vrouw reed niet veel te hard, maar had gewoon geen controle meer over de auto. Mijn broertje en een vriend van hem reden er toevallig achter, de bochten ervoor gingen haar ook niet al te best af. Hoorde dat het een mooi gezicht was om haar over de betonblokken te zien vliegen...
Cas (19-9-2010 om 23:29)
67 en nog steeds geen verstand...
Tholen (19-9-2010 om 19:01)
Deze bestuurster zeker niet gelezen hoe het vorige week afgelopen is met de fietster in st-maartensdyk ook door een dronken automobilist,dan bedenk je je wel 10x voor je met alcohol achter stuur kruipt.zal er maar weer net lopen of fietsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Does she know ? (19-9-2010 om 18:58)
Ik vroeg me al af hoe ze dat voor elkaar gekregen had. stuur die maar eens opnieuw op examen.
Heer E (19-9-2010 om 11:12)
Hoe krijg je het voorelkaar ik rij daar elke dag. ik snap het wel veel te hart gereden kan niet anders. niet zo slim
Cookie-instellingen beheren