Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Frontale botsing in Kapelle

Toegevoegd: 18-09-2010, 16.51 uur
De frontale botsing op de Lurpseweg in Kapelle
De frontale botsing op de Lurpseweg in Kapelle
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een frontale botsing in Kapelle.


Om 15.10 uur kwam er een melding binnen dat er een frontale botsing was gebeurd op de kruising van de Lurpseweg met het Ziezewegje. Volgens de politie was er in eerste instantie sprake van drie gewonden.

Meerdere ambulances rukten met spoed uit. Eenmaal ter plaatse bleek alles mee te vallen en er alleen sprake was van materiële schade. Beide auto's raakten dusdanig beschadigd dat ze moesten worden weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (22-9-2010 om 16:33)
@Dima; Voor de invulling van hun vrije tijd: misschien een cursus Nederlands en een cursus"hoe gedraag ik me in het verkeer"..... En dan blijft nog altijd het gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van je medeweggebruikers! Het zijn tenslotte "volwassen" mensen,toch?
Dima (22-9-2010 om 06:23)
@Mar:Doordat deze mensen zich na het werk [ fruitplukkers] ''vervelen'' gaan zij inderdaad ''gekke'' dingen doen ! Ze zouden geholpen moeten worden om hun ''vrije'' tijd nuttiger te besteden...helaas spreek ik geen Pools...
Mar (21-9-2010 om 16:15)
@dima; Dus omdat je je verveelt ga je dronken rondrijden? Doen ze dat in Polen ook? Ik zou zeggen ga dat dan daar maar doen! En waarmee moeten ze geholpen worden??? Ik denk dat wij dit in Polen ook niet moeten flikken; bovendien is er nog zoiets als verantwoordelijkheidsgevoel !
Dima (20-9-2010 om 21:17)
We kunnen zeker nog vele ongelukken verwachten van Poolse auto's met bestuurders die met veel of minder alcohol achter het stuur zitten Deze Polen vervelen zich stierlijk en nemen daardoor en daarom vaak de toevlucht tot alcohol..zijn er mensen die zich als tolk willen aanbieden om hen te helpen?
Moniek (19-9-2010 om 11:39)
Kijk eerst of er gewonden zijn, ipv alle hulpverleners met sirene's te laten komen.. Zonde!
Cookie-instellingen beheren