Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fransman komt om bij zeilongeluk

Toegevoegd: 19-09-2010, 16.40 uur - Update: 30-12-2010, 12.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Zondagmiddag is een 55-jarige Fransman om het leven gekomen bij een zeilongeval op de Oosterschelde.

De man voer met een aantal andere mensen mee op een 11 meter lang gehuurd kajuitzeiljacht. Bij een onverwachte gijp van het grootzeil kreeg de man de giek met grote kracht in zijn nek.


De andere opvarenden hebben de man nog trachten te reanimeren. Bij het binnenlopen van de haven van Bruinisse omstreeks 12.30 uur kon het op de steiger gereedstaande ambulancepersoneel hem niet meer helpen. De gealarmeerde traumahelikopter is niet meer te plekke geweest.

De Waterpolitie van het Korps landelijke politiediensten is ter plaatse geweest en heeft onder andere getuigen gehoord. Er wordt uitgegaan van een noodlottig ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren