Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 73 km

Dronken man gewond bij ongeval

Toegevoegd: 20-09-2010, 00.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - Op de Roverweg in Lewedorp reed een 31-jarige automobilist uit Kapelle zaterdagavond onder invloed van alcohol tegen de dijk.


De man was vanaf de Roverweg ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Kraayertsedijk rechtdoor tegen de dijk gereden. Daarbij had hij een houten paal en een paal met een straatnamenbord omver gereden.
 
De automobilist is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht, daar werd ook een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (21-9-2010 om 21:08)
Wie het doet maakt niet uit alleen word er niet naar gekeken . Staks zijn er weer volop recepties met nieuwjaar kijk dan de reslutaten eens wat er gedronken word en door wie en nimmer alcohol controle schijnbaar word dit zo geregeld
Mar (21-9-2010 om 16:19)
Alcoholslot...............!
Ongerust (20-9-2010 om 20:30)
Als deze bestuurders niet zelf het fatsoen hebben om NIET in de auto te stappen met drank op, dan moet hun het recht om te rijden maar snel afgenomen worden. Voor altijd graag. En WIE het dan ook is.
Tom (20-9-2010 om 16:52)
Het is maar raak met ongevallen veroorzaakt door bestuurders onder invloed van alcohol de laatste weken...
Miled (20-9-2010 om 11:43)
Helaas was dit weer eens een Pool met teveel drank op... Er zijn meer van deze rijders op dit moment hier in Zeeland, die het niet zo nauw nemen met onze verkeersregels. Kijk dus maar goed uit voor deze kentekens...
Cookie-instellingen beheren