Rijbewijs ingevorderd in afwachting resultaat bloedproef

Toegevoegd: 05-02-2006, 23.13 uur

Door: Politie Zeeland

'S-HEERENHOEK - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.45 uur is een 47-jarige automobilist uit de gemeente Borsele aan de Noldijk in ’s-Heerenhoek aangehouden.

Op de Kraaijertsedijk reed de man recht op een politieauto, die hem tegemoet reed, af. De politieauto moest ver de berm in om een aanrijding te voorkomen. Op het laatste moment week de 47-jarige man iets uit en reed rakelings langs de politieauto. Op de Noldijk is de man staande gehouden.

Omdat een blaasproef niet lukte en de man zelf aangaf alcohol gedronken te hebben werd een bloedproef gedaan. Zijn rijbewijs is, in afwachting van de uitslag van de bloedproef, ingevorderd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750