Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Volgepakte auto en caravan weg

Toegevoegd: 22-09-2010, 16.46 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - In de nacht van dinsdag op woensdag is een volgepakte auto met daar achter een caravan gekoppeld, gestolen vanaf de Beneluxstraat in Sas van Gent.


Voorafgaand aan de diefstal werd eerst ingebroken in een woning. Uit deze woning werden diverse persoonlijke papieren weggenomen en ook de autosleutels. De bewoners lagen te slapen en hebben van de hele diefstal niets gemerkt. Ze waren van plan binnenkort voor een half jaar naar het buitenland te vertrekken. De auto en de caravan waren dus al volledig ingepakt.

Het gaat om een groene VW Transporter voorzien van het kenteken 96-BN-SX. De caravan is van het merk Tabbert en heeft als kenteken WT-TT-84. De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (27-9-2010 om 15:13)
@Sassenaar...waarom moet er nu de ''verdoemenis'' bij worden gehaald??u weet niet waar u het over hebt!!
B. (25-9-2010 om 12:06)
@Lubald Je kan niet verwachten dat een slachtoffer die vele duizenden euros afhandig is gemaakt vragen de dader te vergeven. Daarnaast nog de geplande reis!Waar slaat dit op,moeten we alle criminaliteit maar "vergeven".Ga gauw bidden dat die mensen de spullen terug krijgen, ben t wel met KT eens.
Watte? (24-9-2010 om 16:54)
Beste Lubald, Wat vergeven?deze mensen hebben hier hard voor gewerkt,en dan vergeven?er valt niets te vergeven. Mensen moeten van andermans spullen afblijven,die lui aanpakken en alles tot de laatste cent laten terugbetalen. Voor niemand komt het geld uit de hemel vallen...........
Goldie loks (24-9-2010 om 16:38)
Ben in die straat opgegroeid de problemen stapelen zich al jaren op daar en wat doet de politie niks want ze zijn bezig met een groot web rond alle problemen dat web moet dan ondertussen wel heel groot zijn en tot die tijd zijn de burgers er het dupe van met al dat tuig daar bah bah
KT (24-9-2010 om 11:29)
Rofl @ Lubald ... Hoezo vergeef de daders. Iedereen moet gewoon met zijn fikken van andermans spullen afblijven. En kun je dat niet dan hoop ik net als de eigenaar dat ze zich te pletter rijden op een betonnen pilaar ofzo. Het is gewoon om misselijk van te worden.
Lubald (24-9-2010 om 07:29)
Ik hoorde net op de radio de eigenaar van auto en caravan zeggen: ""ik hoop dat de dieven verongelukken" dit is om onpasselijk van te worden. Vergeef de daders deze wandaad en wordt zelf ook vergeven voor uw zonden. Hopelijk komt de wagen met caravan alsnog onbeschadigd boven water.
Cookie-instellingen beheren