Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Dreischor

Toegevoegd: 24-09-2010, 14.09 uur
Foto 5 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dinnie (26-9-2010 om 11:36)
mevr. Anne wat erg!!veel sterkte straks.Ook andere mansterkte.Mag slachtof.niet vergeten,is erg,ik kom dar dagelijks langs word echt hard gereden vaak,zelfs ingehaald voorde dijk.En t paard kon er ook niets aan doen.Heel ergvoor eigenaren v dier,is kind he,kun je niet gaanzeggen,dat dat niet erg is
Dr.acula (26-9-2010 om 00:20)
Als je de dupe bent van een ongeluk veroorzaakt door een ander wens ik je alle beterschap toe,maar om dan te zeggen het is "MAAR" een paard of een ander dier[ of respectloos gezegd: een beest"] dat "soort" wezens zou ik het eerst bijten om mijn dorst te lessen.
Anne (25-9-2010 om 19:01)
Het is mijn opa! Hij heeft zijn nek gebroke 7 nekwervels gebroke bloeding in zijn hoofd & buik. Gescheurde mild en lever. Hij ligt nu in diepe koma waar hij nooit meer uit kom! Vanavond wordt de stekkers er uitgetroken omdat er geen hoop meer is.
Claudia (25-9-2010 om 18:20)
Onderaan dit nieuws bericht staat dat de politie onderzoek doet naar de toedracht van het ongeluk. Het is dus voor zover ik het kan lezen helemaal niet bekend of er in dit geval te hard is gereden of rond gescheurd is door betrokkene.
Roel (25-9-2010 om 15:17)
Wat ken me dat paard nou schelen stomme dieren die zwaargewonde man dat is tog zeker veel erger het zou maar familie van je zijn he.
Andre (25-9-2010 om 14:29)
Ik heb ook eens een schuiver gemaakt de dijk af,en veulen doodgereden,en dat deed me echt wel wat! Reed trouwens netjes 40 waar je 50 mocht..... Natuurlijk is Het is niet leuk voor de eigenaars van het paard,maar weten jullie de situatie hoe het ongeluk is ontstaan? Groeten Andre
Cookie-instellingen beheren