Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks invallen in Vlissingen

Toegevoegd: 25-09-2010, 11.06 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Vlissingen een reeks invallen gedaan. Er zijn ten minste twee arrestaties verricht.


In totaal werden er zeker drie invallen gedaan. De eerste inval vond plaats in de Glaccisstraat. Mannen met schilden en een stormram kwamen ter plekke, stapten snel uit en vielen binnen korte tijd een huis binnen. Niet veel later werd er binnengevallen bij een pand aan de Badhuisstraat. Bij deze twee invallen werd voor zover bekend niemand aangehouden.

Ook werd er ingevallen in een flatwoning aan de Schaepmanstraat. Hier werden twee mannen aangehouden. Ze zijn door de politie meegenomen naar het bureau. Een vrouw en twee jonge kinderen werden na de inval door de politie weggeleid.

In de woning is na de inval lange tijd onderzoek gedaan door rechercheurs.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (26-9-2010 om 21:07)
Als ze nu nog eens tien jaar elke dag zo door gaan in Vlissingen, wordt het ook daar misschien ooit nog eens veilig op straat!
Jeroen (26-9-2010 om 12:03)
Het heeft even geduurd maar het resultaat begint zijn vruchten af te werpen. Prima controle van auto's deze week, een arrestatie van werkschuw tuig die argeloze mensen willen overvallen. En nog even op de koffie zonder kloppen voor lieden die overlast bezorgen. Politie, petje af, ga zo door.
Rob (25-9-2010 om 21:25)
Ik zie dat ze bij mij in de straat ook zijn binnengevallen. Zouden ze elke week mogen doen, al jaren overlast van dat tuig dat woont in het pand van een criminele huisbaas.
Piet (25-9-2010 om 16:20)
Zo, is dit een gevolg van de controle's van, van de week. mooi werk van de politie, even een schoonmaak aktie in vlissingen. ga zo door. word het mischien weer leefbaar in vlissingen.
Cookie-instellingen beheren