Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 68 km

Vier weggebruikers onder invloed

Toegevoegd: 25-09-2010, 11.04 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht vier personen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


Vrijdag omstreeks 18.50 uur werd op de Goesestraatweg in 's Gravenpolder een 63-jarige Goesenaar op zijn snorfiets aangehouden. De man had 2 maal teveel alcohol gedronken.

Op de Tractaatweg in Terneuzen werd zaterdag om 00.05 uur een 19-jarige automobilist uit Wetteren (B) aangehouden. Deze man had bijna 1,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Op de Losannastraat in Nieuw-Namen werd zaterdag om 00.35 uur een 52-jarige automobilist uit Antwerpen aangehouden. Hij had 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Op de Veerseweg in Veere is vrijdagavond om 21.50 uur een 52-jarige automobiliste uit Veere aangehouden. Zij had 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (25-9-2010 om 16:10)
Wat moet je hierop nog zeggen wat er al niet is gezegd !!!!!!!!!. ik hoop dat het gerecht gewoon standaard stelt drank op,jammer dan, auto weg plus 1 week gevangenis.
Cookie-instellingen beheren