Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Veelpleger aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 27-09-2010, 10.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondagmiddag rond 17.00 uur werd door agenten van de Zeeuwse politie een man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens winkeldiefstal danwel oplichting van deze winkel.


De 24-jarige verdachte werd door een personeelslid gezien toen hij buiten de winkel weggegooide kassabonnetjes aan het verzamelen was. Hij liep hierop de winkel in waar hij de dure goederen uit de winkelschappen pakte en deze bij de kassa probeerde te ruilen.

Daar trapten de winkelmedewerkers dus niet in en de politie werd gebeld. De man gedroeg zich bij zijn aanhouding zeer agressief tegen zowel medewerkers als politie en is geboeid in de politieauto gezet. Hij is overgebracht naar het bureau en in verzekering gesteld.

De man staat bij de politie namelijk bekend als 'veelpleger'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A-ha (27-9-2010 om 12:25)
Innovatieve manier om geld te verdienen. Desalniettemin hoort zo'n persoon hiervoor gestraft te worden en hulp te krijgen bij het verkrijgen van een woon- of verblijfplaats.
Cookie-instellingen beheren