Zoekactie na ongeval op A58

Toegevoegd: 27-09-2010, 23.30 uur

Door: Manfred Berrevoets
GOES - De hulpdiensten zijn maandagavond een grote zoekactie gestart na een ongeval op de A58 ter hoogte van Heinkenszand.

Rond 20.30 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een verkeersongeval. Een automobilist is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en het talud afgereden.

Diverse brandweerwagens, twee ambulances en de politie rukten met spoed uit om hulp te verlenen. Toen de hulpdiensten ter plekke waren werd de auto aangetroffen met niemand erin. Gelijk werd besloten de naastgelegen sloot met brandweerduikers te doorzoeken.

Na een lange zoekactie in de sloot en in de omgeving werd er niemand aangetroffen. De politie gaat verder op zoek naar de bestuurder van de auto.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Info (28-9-2010 om 09:24)
Niet slim om weg te gaan bij een ongeval. Misschien is er sprake van drank of drugs? De hulpdiensten zetten zich voor 100% in om mogelijke slachtoffers te helpen, maar zoeken naar een speld in een hooiberg.... Hopelijk is de bestuurder niet gewond en denkt hij/zij volgende keer even iets meer na...
Moniek (28-9-2010 om 00:29)
Wat raar.. Meld je dan even bij een politie bureau ofzo, of in het ziekenhuis.. Lekker hoor.. Komt de helft van de hulpdoensten voor niks...!!!