Dode bij ongeval met paardenkoets

Toegevoegd: 28-09-2010, 14.50 uur - Update: 28-09-2010, 21.23 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg is dinsdag rond 13.00 uur een ernstig ongeval gebeurd met een paardenkoets. Bij het ongeval is een 75-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.
 
Een 58-jarige automobiliste uit de gemeente Veere reed richting Middelburg en botste door nog onbekende oorzaak achterop de paardenkoets met daarvoor twee paarden. Op de koets zaten een 53-jarige vrouw en een 75-jarige man beiden afkomstig uit Middelburg.

Door de klap van de aanrijding belandden zij in de berm en raakten daarbij zwaargewond. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. De 75-jarige man is hier aan het eind van de middag aan zijn verwondingen overleden.

Eén van de paarden raakte eveneens zwaargewond en is door een dierenarts uit zijn lijden verlost. Het andere paard is overgebracht naar een manege .

De Nieuwe Vlissingseweg is aan beide zijden enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trudy (29-9-2010 om 12:45)
Wat verschrikkelijk is dit heel veel sterkte aan de nabestaande de automobilist had dit gewoon kunnen zien , de weg is overzichtelijk en of er nu langzaam verkeer er rijdt als automobilist zie je dit maar het is gebeurd , het waarom weet alleen de bestuurder van de auto
John (29-9-2010 om 12:00)
Grasmaaiers, bouwverkeer, scootmobielen enz moeten allemaal een bord oid op de achterkant hebben. waarom een koets niet ??? mischien daarom niet herkent als langzaamrijdend verkeer ???
Leoni (29-9-2010 om 11:12)
Wat een afschuwelijk ongeluk! Alle sterkte voor de betrokken partijen. Hoe dank ook...een ongeluk overkomt je. Dus alle opmerkingen van hoe en wat....hou het alsjeblieft voor je....dit is voor iedereen pijnlijk!
Vincent (29-9-2010 om 11:06)
Erg triest dat dit is gebeurt en dan zijn er ook nog mensen die het moeten benadrukken dat er een parrallelweg is, wat volgens mij een fietspad is. Aan Wim, met jou bericht toon je geen respect! Veel sterke aan iedereen die bij het ongeval betrokken is.
Vlissingse (29-9-2010 om 10:59)
Wat erg,veel sterkte voor de nabestaande.Je mag hier gewoon rijden met paard en wagen,dus die arme man valt echt niks kwalijk te nemen.En niemand rijd voor zijn lol iemand dood,dus het was een ongeluk ,inderdaad denk eens na! maar dan aan de nabestaande die dit lezen...
Roos (29-9-2010 om 10:57)
Ooh jenny, wat erg!!! heel veel sterkte!!! ik leef met je mee!! die weg is gewoon 80 kilometerweg trekkers rijden er ook, wim!