Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Dode bij ongeval met paardenkoets

Toegevoegd: 28-09-2010, 14.50 uur - Update: 28-09-2010, 21.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg is dinsdag rond 13.00 uur een ernstig ongeval gebeurd met een paardenkoets. Bij het ongeval is een 75-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.
 
Een 58-jarige automobiliste uit de gemeente Veere reed richting Middelburg en botste door nog onbekende oorzaak achterop de paardenkoets met daarvoor twee paarden. Op de koets zaten een 53-jarige vrouw en een 75-jarige man beiden afkomstig uit Middelburg.


Door de klap van de aanrijding belandden zij in de berm en raakten daarbij zwaargewond. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. De 75-jarige man is hier aan het eind van de middag aan zijn verwondingen overleden.

Eén van de paarden raakte eveneens zwaargewond en is door een dierenarts uit zijn lijden verlost. Het andere paard is overgebracht naar een manege .

De Nieuwe Vlissingseweg is aan beide zijden enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.... (29-9-2010 om 10:51)
Riekie hoe kan je dat nu zeggen: Hoe kan iemand een koets nu over het hoofd zien? Of waren er andere bezigheden in de auto dan opletten op het verkeer? Je was er toch niet bij, dus kan je er niks over zeggen, voor die bestuurderis het net zo erg als voor die familie.....!
Marjo (29-9-2010 om 10:37)
Je mag daar zeker wel met een koets rijden, de parallelweg is juist veel moeilijker vanwege al die hobbels en geparkeerde auto's en als je naar Middelburg moet kan je daar niet rechtdoor met de koets. Heel veel sterkte voor de nabestaanden, het slachtoffer en ook voor de bestuurder van de auto.
Riekie (29-9-2010 om 09:55)
Wat triest voor koetsiers en paarden. Ik wens de nabestaanden erg veel sterkte. Hoe kan iemand een koets nu over het hoofd zien? Of waren er andere bezigheden in de auto dan opletten op het verkeer?
Jee (29-9-2010 om 09:34)
Oh wat erg :(....sterkte voor de nabestaanden van de 75 jarige man, de 53 jarige vrouw en zeker ook sterkte voor de bestuurster van de auto...
Ikke (29-9-2010 om 09:22)
Ik wens iedereen heel veel sterkte met dit ongeval..!
Wim (29-9-2010 om 09:09)
Met respect voor en meeleven met slachtoffer en nabestaanden: Wie gaat er nu op deze drukke weg waar hard wordt gereden met een paardenkoets rijden.... Denk eens na! Er is nota bene een parrallelweg!!!
Cookie-instellingen beheren