Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeval met paardenkoets

Toegevoegd: 28-09-2010, 14.50 uur - Update: 28-09-2010, 21.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg is dinsdag rond 13.00 uur een ernstig ongeval gebeurd met een paardenkoets. Bij het ongeval is een 75-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.
 
Een 58-jarige automobiliste uit de gemeente Veere reed richting Middelburg en botste door nog onbekende oorzaak achterop de paardenkoets met daarvoor twee paarden. Op de koets zaten een 53-jarige vrouw en een 75-jarige man beiden afkomstig uit Middelburg.


Door de klap van de aanrijding belandden zij in de berm en raakten daarbij zwaargewond. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. De 75-jarige man is hier aan het eind van de middag aan zijn verwondingen overleden.

Eén van de paarden raakte eveneens zwaargewond en is door een dierenarts uit zijn lijden verlost. Het andere paard is overgebracht naar een manege .

De Nieuwe Vlissingseweg is aan beide zijden enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie Koppejan (2-10-2010 om 22:11)
Zelf heb ik ook jarenlang met paarden en wagens gereden. Uit ervaring weet ik hoe snel en rakelings de automobilisten je soms voorbij rijden.. Zeker als je een bochtje linksaf trachtte te maken: dan nog even snel (links) inhalen en passeren..! Adrie Koppejan
Paardenvriendin (2-10-2010 om 14:38)
Wat erg tranen in mijn ogen. Heb begrepen dat dit tijdens een inhaalmanouvre gebeurt is en dat de bestuurster vooral dat ene paardje heeft geraakt was naar begrepen ook een stuk van zijn been af... En Linda de koetsier mocht daar gewoon lopen hoor. Sterkte voor de nabestaanden en het arme paardje.
Pedro en natasja (2-10-2010 om 11:46)
We vinden het verschrikelijk wat er gebeurt is met uw en de het paard wij leven met uw mee wand ik hoor de het slechte nieuws en we hopen dat uw er weer op komt en we wensen uw en de familie heel veel sterkte toe.
Liza (2-10-2010 om 09:34)
Halo ik vind dit echt zouwe erg want ik hou zelf ook van paarden en wat er gebeud is niet tegeloven veel streke famy
Sheila (1-10-2010 om 21:35)
Verschrikelijk! voor de mensen en voor de paardjes,, supper veel sterkte voor familie en vrienden..
Yessica (30-9-2010 om 22:10)
Heel erg wat hier gebeurd is! Ik wens iedereen veel sterkte!
Cookie-instellingen beheren