TBS geëist na vechtpartijen

Toegevoegd: 01-10-2010, 14.23 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 38-jarige man uit Zierikzee is gisteren in Middelburg tbs met voorwaarden geëist.

Eind september vorig jaar had hij zich ruim tegoed gedaan aan alcohol en speed. In die sfeer wilde hij nog een appeltje schillen met een kennis, die zijn ex-vriendin zou hebben lastiggevallen.

In no time rolden beide mannen over de grond en vlogen de klappen over en weer.  Na deze vechtpartij sloeg de man nog wat sterke drank achterover, rookte een joint en ging de stad weer in.

Daar trof hij opnieuw de bewuste kennis en een tweede vechtpartij volgde. Er kwam pas een eind aan de vechtpartij toen de politie hem van zijn tegenstander af trok.

Alles bij elkaar oordeelde het Openbaar Ministerie dat er sprake was geweest van onder meer van poging doodslag, zware mishandeling bedreiging en vernieling. De uitspraak is op 8 oktober.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750