TBS geëist voor bedreigen moeder

Toegevoegd: 01-10-2010, 14.30 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 24-jarige Terneuzenaar de op 24 maart zijn moeder de stuipen op het lijf joeg door met een groot mes te dreigen en voor haar neus zwaaiende bewegingen met dat mes te maken, is vrijdag voor de rechtbank in Middelburg tbs met voorwaarden geëist.

Volgens de officier van justitie heeft de Terneuzenaar zich schuldig gemaakt aan bedreiging en poging tot het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. De jongeman had geld nodig om weet te kopen en toen zijn moeder dat weigerde ging hij door het lint.

Hij verliet de ouderlijke woning en kwam later terug met het mes. De moeder stond doodsangsten uit, ontvluchtte de woning en klom over de schutting naar de buurvrouw. Die belde politie en de zoon werd kort daarna aangehouden.

De rechtbank wijst vonnis op 15 oktober.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (2-10-2010 om 12:23)
Ik heb nog nooit gehoord van iemand die agressief werd van wiet. Er zal wel meer aan de hand zijn. Anyway, je zinkt wel diep zeg, als je je eigen moeder gaat bedreigen.
- (2-10-2010 om 09:37)
Meer respect voor je moeder graag.
John (2-10-2010 om 01:00)
Inderdaad Lang Opsluiten , Kan hij afkikken Wiet is de laatste jaren veel sterker geworden. En is niet meer als softdrugs te benoemen , maar als harddrugs. Dan krijg je dit soort respectloze dingen . Zeker als ze er ook nog Alcohol bij drinken.? Alcohol is ook een harddrugs . Veel sterke voor de Moeder.
Vlissingse (1-10-2010 om 22:21)
Je geloofd toch niet dat die alleen aan de wiet zat.En je moeder,daar moet je respect voor hebben.Sluit hem maar lang op
D. (1-10-2010 om 16:56)
Ik vind het echt erg dat je als moeder moet meemaken dat je eigen zoon, je eigen vlees en bloed je dreigt aan te vallen en te doden. Dan zit er toch echt ergens een steekje los.
Erwin (1-10-2010 om 14:57)
Hoezo wiet kan geen kwaad ??? onschuldig toch ???? zoveel wiet achter elkaar laten roken dat hij zijn broek er van vol schijt en hem dan op straat zetten.