Diverse auto's vernield in Zierikzee

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.01 uur

Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Op vrijdag 1 oktober werden in de Oosterscheldestraat en Roerdompstraat in Zierikzee auto's vernield. Dit gebeurde tussen 22.30 en 22.45 uur.

De politie kreeg een melding binnen van de vernielingen en ging meteen ter plaatse. De daders waren echter al gevlogen. Er waren zes autospiegels vernield en één auto had een deuk in het achterportier. Ook waren een enkele autospiegels omgeklapt.
 
In de buurt van de vernielingen zijn jongeren gezien die veel lawaai maakten. De jongeren waren ongeveer 15 jaar oud. In de groep jongeren zaten o.a.:
-Een kleine jongen (1.60m) met Chinees uiterlijk, beugel en donkere jas;
-Twee jongens met donkere kleding;
-Een opvallend lange jongen die ongeveer twee koppen groter was dan de rest;
-Twee meisjes met een capuchon met bontkraag aan hun jas;
-Een jongen met een witte jas/trui met capuchon en gekleurde blokken erop;

Omwonenden hebben gehoord dat de naam 'Dennis' door de groep geschreeuwd werd. Mogelijk gaat het om twee groepen jongeren die ruzie met elkaar hadden.

De politie is op zoek naar meer getuigen of mensen die de jongeren in de beschrijving herkennen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rian (3-10-2010 om 10:05)
Leuk om 's morgens in je auto te stappen en zien dat je spiegel aan gort is getrapt.Enig idee hoe gevaarlijk het is om zonder buitenspiegel te moeten rijden?Ik doe alsnog aangifte bij de politie en jullie zijn gewaarschuwd;de eerste de beste die ik in de buurt van m'n auto zie, is nog niet jarig!
Francis Niemeyer (3-10-2010 om 06:49)
Ook de auto van mijn vriend is beschadigd in de Scheldestraat . Zijn rechter spiegel is vernield , en de rechterportier is beschadigd.