Twee aanhoudingen na caferuzie

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.06 uur

Door: Manfred Berrevoets
ZUIDDORPE - Twee mannen van 33 en 34 jaar zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden wegens belediging en niet voldoen aan bevel of vordering.

De politie kwam ter plaatse na een melding van een ruzie in een café in Zuiddorpe. De twee mannen waren buiten gezet. Agenten vroegen de mannen meermaals weg te gaan. Dit weigerden zij.

De 33-jarige man, afkomstig uit de gemeente Terneuzen, riep beledigende teksten tegen één van de agenten. Hierop werd hij aangehouden. De 34-jarige man, eveneens afkomstig uit de gemeente Terneuzen, was het hier mee niet eens en weigerde weg te gaan.

Na meerdere keren het bevel van de agenten te negeren, is ook hij gearresteerd. Beide mannen zijn overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommy (2-10-2010 om 21:12)
Jammer dat sommige mensen altijd de sfeer moeten verpesten!