Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Pepperspray nodig bij aanhouding

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Een 29-jarige man uit de gemeente Terneuzen is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.30 uur aangehouden nadat hij een 19-jarige jongen mishandelde.

Agenten hielden toezicht op het Cornelis de Vosplein en zagen dat er onrust was in een tent op een terras bij een horecagelegenheid. Zij gingen daar op af en zagen de 29-jarige man de 19-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen mishandelen.

Ze riepen de 29-jarige man, die dreigend op de agenten afliep maar vervolgens toch weer terugliep en die 19-jarige jongen weer mishandelde. De agenten gebruikten pepperspray om de verdachte aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Hulst.

Andere agenten bleven ter plaatse omdat de sfeer grimmig was. Een hondengeleider hield met zijn diensthond toezicht. De agenten hoorden het gerucht dat een vechtpartij op het Stationsplein werd afgesproken.

Hierop zijn zij naar het Stationsplein gegaan waar zij een grote groep jongeren aantroffen. De jongeren zijn weggestuurd door de politie.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (3-10-2010 om 16:31)
Vechten word op de Kleuterschool al afgeleerd. Deze Gasten willen maar niet Volwassen Worden. Wat Een Stelletje KLEUTERS!!!
Hennie (2-10-2010 om 20:34)
Wegsturen. Dat helpt!
Rinus (2-10-2010 om 19:21)
Nu zie je maar weer dat er gelukkig politie in de buurt is om zo'n hufter in te sluiten. Een paar weken voor deze hufter in Torentijd zou prettig zijn.