Man bewusteloos geslagen op camping

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.14 uur

Door: Manfred Berrevoets
GROEDE - Op een camping aan de Voorstraat in Groede is een 61-jarige man uit Hoek neergeslagen terwijl hij toezicht hield op de camping.

De man liep vrijdag 1 oktober omstreeks 20.45 uur op de camping via een smalle doorgang naar de onverlichte parkeerplaats van de camping. Hij zag vanuit de doorgang een man tussen de auto's lopen. Dit vond de 61-jarige man verdacht omdat hij zeker wist dat deze man niet op de camping thuishoorde.

Hij bescheen de man met zijn zaklamp en riep naar de man. Op dat moment voelde hij een harde klap tegen de zijkant van zijn hoofd. De 61-jarige man raakte hierdoor buiten bewustzijn. Hij werd later op de grond wakker en is versuft naar zijn caravan gegaan.

Zijn bril was door zijn val kapot en de man hield er hoofdpijnklachten en schaafwonden aan over. De verdachte man tussen de auto's heeft het volgende signalement:
-Man -Ongeveer 1.70 à 1.75 m lang
-Ongeveer tussen de 25-30 jaar oud
-Mager postuur
-Kort opgeknipt blond haar
-Grijze trui/sweater Vermoedelijk was de man samen met een ander persoon.

De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rinus (2-10-2010 om 19:30)
Dit Schorem hoort in de bak thuis. Jammer genoeg zijn de verkeerde tegen gekomen. Maar in zo'n situatie had deze op afstand moeten blijven en de politie waarschuwen!!!!