Dronken automobilisten zijn rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.16 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Twee automobilisten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag hun rijbewijs kwijtgeraakt omdat zij teveel hadden gedronken.

Een 41-jarige man uit de gemeente Hulst reed rond 01.15 in zijn auto zonder verlichting op de Grote Markt in Hulst. Agenten reden achter de man aan de Steenstraat in en seinden met hun groot licht diverse malen naar de man.
 
De man reageerde hier erg laat op dus besloten de agenten een stopteken te geven. Het duurde ook lang voordat de man hier op reageerde. Uiteindelijk stopte hij ter hoogte van de kruising van de Dubbele Poort met het Godsplein.

Uit ademanalyse bleek dat de man, een beginnend bestuurder, bijna zes keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Een 36-jarige man uit Vlissingen werd omstreeks 03.40 uur in de Paul Krugerstraat aan een alcoholcontrole onderworpen. Hij bleek ruim drie keer teveel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ook ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (3-10-2010 om 06:41)
Keurig werk, toch zijn er nog stommelingen die zuipen en achter het stuur gaan zitten.