Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij vechtpartij Westkapelle

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - In een horecagelegenheid in Westkapelle zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag veel vechtpartijen geweest.
 
De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat er een vechtpartij in de horecagelegenheid zou zijn. Zij gingen hierop ter plaatse en troffen een chaos aan; overal waren vechtpartijen.


Bij de ingang van de horecagelegenheid had een portier geprobeerd vechtende bezoekers uit elkaar te halen. Hij raakte hierbij zelf gewond in zijn gezicht en moest zich bij de huisartsenpost laten behandelen.

De agenten werden al snel naar de binnenplaats van de horecagelegenheid geroepen. Daar was een 24-jarige man uit Vlissingen bedreigd met een vuurwapen toen hij vechtende bezoekers uit elkaar wilde halen. De man heeft aangifte gedaan.

Agenten bleven ter plaatse omdat de sfeer erg onrustig was. Rond 05.00 uur liep het weer uit de hand. Op de binnenplaats was een vechtpartij aan de gang waarbij een 20-jarige man uit Vlissingen bewusteloos was geslagen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Daarnaast bleek een zwangere vrouw in haar buik te zijn getrapt, ook zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (4-10-2010 om 18:15)
Er word hier telkens gespeculeerd over de zwangere vrouw maar wie zegt er nou dat zij alcohol genuttigt heeft je kan ook uitgaan zonder alcohol te drinken hoor noemen ze gezelligheid je hoort een vrouw zoiezo niet in dr maag te trappen of ze nou zwanger is of niet en of dat te zien is doet er niet
Django (3-10-2010 om 22:59)
Hmm nou lees ik in de pzc dat de eigenaar zei dat ze met 5 portiers werken nou die avond stonden ze maar met z'n 4'n veels te weinig vr 500 man. die eigenaar was niet eens aanwezig bij de opstootjes lag te slapen hoorde ik van anderen lekker is dat het is gewoon niet goed te praten wat er is gebeurd
Piet (3-10-2010 om 21:09)
Een soortgelijk feest in het Arsenaal theater ook chaos tijdens en na afloop. Vroeger was het in de Nighttrain ook altijd rotzooi met dit soort feesten. Merkwaardig dat het 9 van de 10 keer door het zelfde soort mensen wordt veroorzaakt. Kortom kappen met deze feestjes.
Hooitje (3-10-2010 om 19:12)
Het gaat er weer is lekker aan toe in de hooizolder
Vlissinger (3-10-2010 om 16:02)
De detectiepoortjes werken goed, alleen op de parkeerplaats kan je lekker doen wat je wil, blijkt maar weer..R&B avond..chaos, afschaffen die onzin, of alleen dubbelfris schenken
Richard (3-10-2010 om 12:01)
Moet niet gekker worden! een zwangere vrouw trappen.. Hoop dat alles ermee goed gaat
Cookie-instellingen beheren