Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Gewonden bij vechtpartij Westkapelle

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - In een horecagelegenheid in Westkapelle zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag veel vechtpartijen geweest.
 
De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat er een vechtpartij in de horecagelegenheid zou zijn. Zij gingen hierop ter plaatse en troffen een chaos aan; overal waren vechtpartijen.


Bij de ingang van de horecagelegenheid had een portier geprobeerd vechtende bezoekers uit elkaar te halen. Hij raakte hierbij zelf gewond in zijn gezicht en moest zich bij de huisartsenpost laten behandelen.

De agenten werden al snel naar de binnenplaats van de horecagelegenheid geroepen. Daar was een 24-jarige man uit Vlissingen bedreigd met een vuurwapen toen hij vechtende bezoekers uit elkaar wilde halen. De man heeft aangifte gedaan.

Agenten bleven ter plaatse omdat de sfeer erg onrustig was. Rond 05.00 uur liep het weer uit de hand. Op de binnenplaats was een vechtpartij aan de gang waarbij een 20-jarige man uit Vlissingen bewusteloos was geslagen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Daarnaast bleek een zwangere vrouw in haar buik te zijn getrapt, ook zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoltan (3-10-2010 om 11:34)
Zover ik de verhalen gehoord heb was het een groep van 20 Antillianen die de boel aan het terroriseren waren. Normaal stappen is er niet meer bij. Waar is de tijd gebleven dat de politie nog eens lekker met de wapenstok te keer kon gaan. Dan was dit soort flauwekul snel afgelopen. Jammer hoor.
Job C. (3-10-2010 om 10:10)
Hopelijk wordt er met de komst van een rechts kabinet harder opgetreden tegen dit soort geweld. Een zwanger vrouw in d'r buik schoppen doe je maar met een doel: het doden van het ongeboren kind. Dader oppakken en aanklagen voor poging tot moord.
P. (3-10-2010 om 09:50)
In het bericht staat niet hoelang ze al zwanger is , mischien was het niet eens te zien ! En als je net zwanger bent hoef je toch echt niet elke weekend thuis te zitten !!! zitten weer domme reacties tussen , als je van niks weet reageer dan niet !!
Roos (3-10-2010 om 08:11)
Zwanger in de kroeg? Ja je kunt je kind er niet vroeg genoeg aan laten wennen.
Jan de rechter (3-10-2010 om 01:07)
De zaak sluiten tot dat alles goed uitgezocht is,de directie is daar verantwoordelijk voor,en zal bij de betrokkenen een schadevergoeding claimen, jan de rechter
Vlissinger (3-10-2010 om 01:02)
Sterkte aan de mensen die gewond raakten
Cookie-instellingen beheren