Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij vechtpartij Westkapelle

Toegevoegd: 02-10-2010, 18.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - In een horecagelegenheid in Westkapelle zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag veel vechtpartijen geweest.
 
De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat er een vechtpartij in de horecagelegenheid zou zijn. Zij gingen hierop ter plaatse en troffen een chaos aan; overal waren vechtpartijen.

Bij de ingang van de horecagelegenheid had een portier geprobeerd vechtende bezoekers uit elkaar te halen. Hij raakte hierbij zelf gewond in zijn gezicht en moest zich bij de huisartsenpost laten behandelen.

De agenten werden al snel naar de binnenplaats van de horecagelegenheid geroepen. Daar was een 24-jarige man uit Vlissingen bedreigd met een vuurwapen toen hij vechtende bezoekers uit elkaar wilde halen. De man heeft aangifte gedaan.

Agenten bleven ter plaatse omdat de sfeer erg onrustig was. Rond 05.00 uur liep het weer uit de hand. Op de binnenplaats was een vechtpartij aan de gang waarbij een 20-jarige man uit Vlissingen bewusteloos was geslagen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Daarnaast bleek een zwangere vrouw in haar buik te zijn getrapt, ook zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R vans (6-10-2010 om 11:08)
Ze willen niets voor niets die tent daar weg hebben
Tjeah (5-10-2010 om 20:26)
Weer jammer dit, maar wat nou Rnb, watvoor muziek draaiden ze op dat strandfeest deze zomer? Sterkte voor de slachtoffers. Peace
Marcus (5-10-2010 om 12:25)
En de eigenaar lag te slapen. Logisch om die tijd. Zouden ze allemaal moeten doen, voorkomt een hoop ellende.
Bluelabel (5-10-2010 om 04:56)
Afschaffen deze r&b/hiphop feesten het is continu gezeik op die feesten. Snap ik nou echt niet ga al jaren naar hardcore/hardstyle feesten, en daar zijn ook wel eens vechtpartijen maar zie ze nooit met pistool of dat soort ongein komen. Het zijn altijd de zelfde die het verneuken voor een ander.
John (5-10-2010 om 02:59)
Vechten word op de Kleuterschool al afgeleerd. Deze Gasten willen maar niet Volwassen Worden. Wat Een Stelletje KLEUTERS!!!
Vlissingse (4-10-2010 om 21:54)
Laat ze die R&B feestjes maar lekker schrappen,want ik word niet goed van die vervelende antillianen.En natuurlijk zijn er ook die geen last veroorzaken.En een zwangere vrouw mag niet buiten komen op dat tijdstip? misschien kwam ze wel iemand ophalen,dus oordeel niet als je er niet bij was