Man bedreigt portier in Goes

Toegevoegd: 03-10-2010, 14.37 uur

Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een portier van een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt in Goes werd in de nacht van zaterdag op zondag meerdere malen bedreigd door een 19-jarige man uit Yerseke.

De 19-jarige man liep voor de horecagelegenheid met een geopende fles alcohol. Dit is niet toegestaan. De portier vroeg de 19-jarige man meermaals om naar binnen te gaan. Dit weigerde de man.

De portier zei hierop tegen zijn collega dat de man dan helemaal niet meer naar binnen mocht. De 19-jarige man werd daardoor boos. Hij probeerde de discussie met die portier aan te gaan. De portier bleef erbij dat hij niet meer naar binnen mocht.

Hierop bedreigde de 19-jarige man de portier een aantal keer. Omdat de man de portier bedreigde en hij bovendien een obstakel voor het overige publiek was, besloot de portier hem binnen vast te houden en de politie in te schakelen.

De man bleef doorgaan met zijn bedreigingen tegen de portier, probeerde weg te komen en verzette zich daarbij hevig. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden.

De portier heeft aangifte gedaan en de 19-jarige man is overgebracht naar Torentijd voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750