Man slaat man voor neus agenten

Toegevoegd: 03-10-2010, 15.38 uur

Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - Een 27-jarige man uit de gemeente Veere is in de nacht van zaterdag op zondag meegenomen naar het bureau toen hij in het zicht van agenten een andere man in zijn gezicht sloeg.

Agenten surveilleerden in de Stationsstraat in Domburg toen verschillende jongeren op hen af kwamen lopen. De jongeren beweerden allemaal mishandeld te zijn maar wezen elkaar aan als daders. In het gesprek dat ontstond, liep de 27-jarige man op een andere man af en sloeg hem in het gezicht.

De geslagen man rende hierop weg. De 27-jarige man werd meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (3-10-2010 om 18:32)
Op de een of manier,worden sommige gek als ze agenten zien... net zoiets al versieren van een vrouw kunnen mannen zich ook haanjtes gedragen.