Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Moeder en zoon aangereden

Toegevoegd: 03-10-2010, 15.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdagochtend omstreeks 11.00 uur werden een moeder en haar zoon door een auto aangereden toen zij de weg overstaken. Haar andere zoon werd niet geraakt.

Een 78-jarige automobiliste uit Breda reed bij de stoplichten vanaf de Schroeweg de Kanaalweg op. Op dat moment staken de 29-jarige moeder en haar twee zoons van 10 en 7 de weg over.

De moeder en haar oudste zoon werden geraakt door de auto. Zij hadden pijn aan hun benen en werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de automobiliste als de voetgangers zeggen dat hun stoplicht op groen stond.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Immanuel dieleman (voetganger die aangerden is zoon) (11-12-2010 om 11:27)
Ik ben het slachtoffer samen met mijn moeder! ik liep door groen en de auto reed door rood!
Onbekend (6-10-2010 om 15:14)
Vind het erg zonde voor de moeder en zoontjes, maar ook voor de vrouw die iedereen een beetje vergeet... Die zal geschrokken zijn!! Gelukkig is er verder niemand ernstig gewond, denk dat dat het belangrijkste is! En inderdaad, kijk even naar de stoplichten
Getuige (6-10-2010 om 11:00)
Ze waren tevoet en wilde de weg oversteken. De zoon heeft ze scheenbeen gebroken en de moeder kneuzingen.
Bra (5-10-2010 om 13:15)
@ Corina. Waar staat dat ik beweer dat de auto door rood reed? Ik geef alleen aan dat wij door oranje reden, meer niet minder ook niet. Daarnaast wordt het woord fiets niet genoemd. Misschien voortaan gewoon goed lezen en je commentaar voor je houden...?
Corina (4-10-2010 om 22:52)
Apart zeg, Bra zegt getuige te zijn dat ze zelf door het oranje reden, dus beweert dat de auto die de moeder en zoon aanreed dus door rood zou zijn gereden en Getuige beweerd dat de moeder en zoon door rood liepen, maar die zaten toch op de fiets? Betrouwbare getuigen zeg:(
Kees (4-10-2010 om 18:05)
Beste paul wat is uw leeftijd dan? als je bejaard bent kom dan even langs om je rijbewijs in te leveren maar dan ook voor je brommobiel, kun je daarna als je slecht ter been bent lekker thuis verekken en vereenzamen. je kunt ook gewoon rekening houden met anderen in het verkeer. (en daarbuiten).