Moeder en zoon aangereden

Toegevoegd: 03-10-2010, 15.43 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdagochtend omstreeks 11.00 uur werden een moeder en haar zoon door een auto aangereden toen zij de weg overstaken. Haar andere zoon werd niet geraakt.

Een 78-jarige automobiliste uit Breda reed bij de stoplichten vanaf de Schroeweg de Kanaalweg op. Op dat moment staken de 29-jarige moeder en haar twee zoons van 10 en 7 de weg over.

De moeder en haar oudste zoon werden geraakt door de auto. Zij hadden pijn aan hun benen en werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de automobiliste als de voetgangers zeggen dat hun stoplicht op groen stond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Getuige (4-10-2010 om 15:43)
Ik was op dat moment daar en ik heb gezien dat ze door rood liepen dus de auto is niet schuldig
Piet (4-10-2010 om 15:02)
@Paul hoop dat je heel oud mag worden,heeft niks met leeftijd te maken is gewoon flauwekul.Overal staan de stoplichten erg scherp afgesteld.Krijg je groen dan is de andere rijbaan nog aan het rijden.en het licht staat zo weer op oranje voor jou,opletten en scherp zijn is het credo.
Vlissinger (4-10-2010 om 13:29)
@ paul: waar slaat dat nou weer op,ik ken genoeg oudere mensen die nog steeds goed rijden en ik denk dat het een geluk is voor de moeder en zoon dat het een ouder iemand was, kon ook net zo goed een van de gekken zijn die door de bocht scheuren. En gemeente doe wat aan die stoplichten, zie het vaak
Kimberlie (4-10-2010 om 12:39)
Stoplichten staan er voor de veiligheid.. maar uiteindelijk zie je dus dat het gewoon levengevaarlijk is.. altijd opletten dus!!
Cynthia (4-10-2010 om 11:34)
Ik heb het daar ook al gehad. Licht voor mij (fietserslicht) op groen en terwijl ik er over rijd, komt het verkeer dat rechtsaf moet, ook al op gang. Dan voel je je ook érg veilig... NOT! Terwijl ik vol door groen ging, niet net nog oranje oid. Hele slechte afstelling daar.
Dennie (4-10-2010 om 10:53)
Het feit dat een verkeerslicht op groen staat betekend dat je mág, niet dat je móet! Mensen vergeten dat vaak, en nemen blijkbaar met hun ogen dicht deel aan het verkeer. Dat is het echte probleem, niet de verkeerslichten die verkeerd afgesteld staan.