Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Moeder en zoon aangereden

Toegevoegd: 03-10-2010, 15.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdagochtend omstreeks 11.00 uur werden een moeder en haar zoon door een auto aangereden toen zij de weg overstaken. Haar andere zoon werd niet geraakt.

Een 78-jarige automobiliste uit Breda reed bij de stoplichten vanaf de Schroeweg de Kanaalweg op. Op dat moment staken de 29-jarige moeder en haar twee zoons van 10 en 7 de weg over.

De moeder en haar oudste zoon werden geraakt door de auto. Zij hadden pijn aan hun benen en werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de automobiliste als de voetgangers zeggen dat hun stoplicht op groen stond.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corina (3-10-2010 om 20:01)
dat is wat ik al zo vaak gezien heb daar.wanneer de fietsers net op het laatst nog door groen rijden, dan gaat snel daarna het stoplicht voor de rechts afsl. auto's op groen, en als je als auto dan gewoon snel reageert dan kun je elke dag wel een paar fietsers aanrijden, ik hou er al rekening mee.
Marcella (3-10-2010 om 19:50)
Klopt, beide stoplichten gaan tegelijk op groen. Ik werk als chauffeur en heb daar al vaak gevaarlijke situaties gezien.
T (3-10-2010 om 18:56)
Eh....alle 2 de verkeerslichten op groen? Zou kunnen, maar dan nog had de moeder met haar kinderen voorrang! Dus.. Als bestuurder moet je gewoon op alles letten, zoals t verkeerslicht voor je zelf als die ook van een ander.
Tommie (3-10-2010 om 17:04)
Getuigen misschien? Heb het overigens wel eens meegemaakt dat het voetgangerslicht en het licht voor automobilisten beide op groen stonden. Heb toen meteen de politie verwittigd want dit kan een fatale misser zijn.