Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mannen met inbrekerstuig aangehouden

Toegevoegd: 03-10-2010, 16.44 uur - Update: 04-10-2010, 20.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee mannen van 42 jaar aangehouden nadat agenten hen met inbrekerswerktuigen hadden zien lopen.

Agenten surveilleerden in een dienstauto toen zij de twee mannen in de Octrooiweg zagen lopen. Eén van de mannen, een 42-jarige man uit de gemeente Terneuzen, gooide snel een vuilniszak weg door de spijlen van een hek.

De agenten besloten hierop de mannen staande te houden. Achter het hek haalden de agenten de weggegooide vuilniszak tevoorschijn. Hierin zaten inbrekerswerktuigen.
 
Tevens bleek de andere man, een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, in zijn kleding nog meer inbrekerswerktuigen te hebben. De mannen zijn overgebracht naar het bureau in Terneuzen waar zij werden verhoord.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (5-10-2010 om 16:17)
Dat ze na verhoor eventueel weer vrij worden gelaten betekend natuurlijk niet dat ze niet vervolgd kunnen worden.
Jeroen Massuger (5-10-2010 om 13:54)
Lachend.... ze gingen gewoon werken... ook dat mag al niet meer tegenwoordig...dat breekijzen even anaal invoeren en lekker een weekje laten zitten. kijken of dat ze het dan nog doen... schoorem
Ik (4-10-2010 om 00:30)
En na het verhoor waarschijnlijk weer op vrije voet , kunnen ze weer gewoon aan de slag!! maar toch al een complimentje waard dat ze die 2 hebben staande gehouden,
Mark (3-10-2010 om 23:14)
Een tijdje geleden was er ook al een 42-jarige man zonder woon- of verblijfplaats aangehouden. Zal vast wel weer dezelfde, onverbeterlijke persoon zijn die een uur later weer vrij rondloopt.
Hennie (3-10-2010 om 23:09)
Snap ik echt niet hoor! Die criminelen wilden enkel bij een vriend wat gegels gaan verleggen. Daarom die breekijzers en koevoeten. Snap de polite dat nou niet? Verder hebben ze een moeilijke jeugd gehad! Opa's en oma's weet je. onmogelijke opvoeding! Heel erg hoor! Voel met ze mee tot aan de galg!